Clubkampioenschappen 2018

TTVTavenu Clubkampioenschappen 2018

Elk jaar wordt er bij Tavenu de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Dit is altijd een zeer sportief en leuk toernooi, een ieder wil proberen die grote felbegeerde wisseltrofee te bemachtigen en uiteraard te strijden om de eer om de beste van de club te mogen zijn.  Er is op twee maandagen hard gestreden en er zijn veel wedstrijden gespeeld in diverse pouls. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een strijd voor de derde plek tussen Bert de Vries en Wim van Eeren. Na een goede wedstrijd heeft Bert de Vries gewonnen. De finale werd gespeeld tussen Bert Rentes en Stephan Vreeman. Het was een pittige en  spannende wedstrijd met vele mooie punten van beide heren.  Uiteindelijk bleek Stephan Vreeman de sterkste van de twee en haalde de overwinning binnen in 4 gespeelde sets (7-11, 12-10, 11-8 en 11-6). Stephan proficiat!