Tavenu toernooi zaterdag 2 november 2019

TTVTavenu Tavenu toernooi zaterdag 2 november 2019

Ons toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsor:

Showcooking restaurant

Happy Wok Numansdorp

www.happywoknumansdorp.nl

Sponsor:

Administratie- en belastingadvies-

Bureau Lems & Lems B.V.

www.lemslems.nl

Nodigt je uit voor het 15e Tavenu toernooi

Wanneer?  zaterdag 2 november 2019

Waar?        Sporthal Cromstrijen – Buttervliet 3 in Numansdorp

Hoe laat?   Start toernooi 9.30 uur

Aanmelden vanaf 9.00 uur in de zaal.

Finale?       Circa 17.00 uur

Als afsluiting is er vanaf 18.30 uur een wokbuffet bij Happy Wok Numansdorp. Graag vooraf aanmelden via het inschrijfformulier!

Zin in een sportieve tafeltennisdag?

Gedreven om een goede prestatie neer te zetten?

En in voor een mooie prijs?

Schrijf je dan in voor het 15e Tavenu toernooi op zaterdag 2 november 2019 in Numansdorp.

Spelregels:

• We spelen volgens het NTTB-wedstrijdreglement en met een poule-indeling.
  • De grootte van de poules is afhankelijk van het aantal deelnemers. In de ochtendronde bestaan de poules uit spelers van alle niveaus.
  • Voor de vervolgrondes zijn de resultaten van de ochtend het uitgangspunt voor de middagindeling.
  • Uiteindelijk volgen per poule een ¼ finale, een ½ finale-­ en uiteindelijk de finalewed­strijden.

We hebben de beschikking over 20 tafels en er kunnen maximaal 100 spelers deelnemen. Alle wedstrijden worden gespeeld om de beste van vijf gewonnen games.

Vind je het ook leuk om na deze sportieve dag even stoom af te blazen en partijen te evalueren? Schrijf je dan ook voor deelname aan het wokbuffet bij Happy Wok in Numansdorp.

We zien jullie inschrijving met belangstelling tegemoet en verwachten dat het een sportieve en gezellige dag wordt!

Inschrijving, inschrijfgeld & betaling:

Inschrijven is mogelijk voor recreanten en competitiespelers vanaf

15 jaar. Vul het inschrijfformulier in en stuur dit naar:

Stephan Vreeman, Leliestraat 7, 3284 XK Zuid-Beijerland

Of per e-mail: sjvreeman@hotmail.com

Inschrijfgeld toernooi         : € 6,-

Bijdrage wokbuffet              : € 27,50

(2 ½ uurs arrangement, incl.   fris/bier/wijn/koffie)

Betaling                                : beiden (indien van toepassing) tegelijk per bank overmaken naar:

TTV Tavenu te Numansdorp

Rek.nr. NL62RABO0347451969

o.v.v. Tavenu toernooi

Aanmeldingsregels

• Sluitingsdatum is maandag 14 oktober 2019. Na deze datum is inschrijving alleen mogelijk na overleg met de toernooicommissie.
  • Inschrijving verplicht tot deelname.
  • Deelname aan het wokbuffet uitsluitend voor toernooideelnemers
  • Betaling wokbuffet is gelijktijdig met de toernooi-inschrijving
  • Verhindering door onvoorziene omstandigheden graag z.s.m. melden bij Stephan Vreeman: 06-57939921.
  • Restitutie van het inschrijfgeld en restitutie bijdrage wokbuffet uitsluitend bij tijdige afmelding en alleen i.v.m. aantoonba­re onvoorziene omstandigheden
  • In de sporthal is een kantine waar je eten en drinken kunt kopen. Tijdens het toernooi mogen zelf meegebrachte etenswaren niet in de kantine worden genuttigd.